Stortbuien Limburg passen in patroon!

Ernstige wateroverlast door hevige regenval
Deze straat loopt bij hevige regenval onderwater doordat de riolering het regenwater niet kan verwerken. Met het plaatsen van het Dameasy waterschot in de deuropeningen van de winkel kunnen de winkeliers hun winkels en producten droog houden en zo de schade aan wateroverlast beperken.

Zomerneerslag vaker in één klap!

Straten lopen onder en op hellingen vormen modderstromen: een groot deel van Nederland merkt er niks van, maar in Limburg valt deze dagen een recordhoeveelheid regen uit de lucht. Dat past in een trend, zegt het KNMI tegen NU.nl. Zomerse stortbuien zijn in Nederland in aantal al ongeveer verdubbeld.

Neem a.u.b. tijdig maatregelen: Deze overlast blijft jaarlijks terugkomen

Het is absoluut niet iets waar wij Nederlanders aan gewend zijn: zelf moeten zorgen dat ons huis droog blijft. Helaas laten de laatste jaren, en zeker de laatste weken zien dat het soort hoosbuien waardoor bijvoorbeeld nu de provincie Limburg wordt geteisterd geen unicum meer zijn en dat onze riool systemen de watermassa regelmatig niet kunnen verwerken waardoor straten, en zelfs snelwegen blank staan en straatkolken overlopen.

Gelukkig bied DamEasy Floodbarriers in de meeste gevallen een passende oplossing voor de bescherming van uw huis, schuur of garage. Kijk snel in onze webshop of neem contact met ons op voor een kosteloos advies gesprek! Wij helpen graag in het oplossen van wateroverlast, voorkomen is beter dan genezen. Weet u niet zeker hoe u moet meten of wat er allemaal gedaan kan worden, wij komen langs om alles voor u in kaart te brengen om de eventuele waterschade zoveel mogelijk te voorkomen. Ook voor kleine waterproblemen hebben wij milieuvriendelijke oplossingen met onze zeer lichte en compacte HydroSack en-of HydroSnake (dit in plaats van de zware en vervuilende huidige zandzakken). Middels de absorberende Hydro korrels absorberen deze water en zijn daarna ook nog eens een barrière tegen het water.

Producten

Het is dam easy… om onze producten te bestellen

Icoon

Contact

Bel of mail ons

Contact opnemen
Icoon

Webshop

Veilig online bestellen

Bekijk de producten
Icoon

Facebook

Volg ons

Like ons
Icoon

Nieuwsbrief

Ontvang de updates

© 2024 DamEasy. Alle rechten voorbehouden.